حسن فتك من يومه
عدد الرسائل : 307 العمر : 37 الموقع : ساكن فوق القهوة المزاج : عالى تاريخ التسجيل : 14/06/2008
| موضوع: طريقه عمل المكرونه النجرسكو الجمعة يونيو 27, 2008 7:13 pm | |
| المقادير : 500 جرام مكرونة " فيتوتشيني " . مقدار من البشاميل . نصف دجاجة مسلوقة ومخلية من العظم ويفضل الصدور . جبنة موزاريلا .
لتحضير البشاميل : 2 كوب حليب . 2 ملعقة زيت أو زبدة . 2 ملعقة دقيق .
الطريقة : تسلق المكرونة وتصفى دون شطف بالماء. يجهز البشاميل على النار باستخدام بتذويب الزبدة وإضافة الدقيق ثم الحليب وتحريكهم معاً حتى يتجانسوا ويتماسك الخليط قليلاً، ثم يوضع مقدار منه على المكرونة. تضاف قطع الدجاج المخلية إلى المكرونة ويضاف قليل من الموتزاريللا ويقلب المقدار معاً حتى يتجانس البشاميل والدجاج والجبنة مع المكرونة. تدهن الصينية بقليل من البشاميل ثم يوضع بها مقدار المكرونة كله ثم تغطى الصينية بباقى مقدار البشاميل. تدخل الصينية الفرن لمدة 45 دقيقة ثم نخرجها بعد ذلك لنضع باقى الموتزريللا على الوجه وتدخل الفرن مرة ثانية مدة 15 دقيقة حتى تأخذ اللون الذهبي بالهنا والشفا قهوة احفاد | |
|
حتشبسوت الملكه
عدد الرسائل : 171 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 26/06/2008
| موضوع: رد: طريقه عمل المكرونه النجرسكو السبت يونيو 28, 2008 12:00 am | |
| برافو ياحسن صح المكرونه وتسلم ايديك هههه | |
|
angel of magic
عدد الرسائل : 116 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 14/06/2008
| موضوع: رد: طريقه عمل المكرونه النجرسكو السبت يونيو 28, 2008 11:33 pm | |
| ممكن سؤال يا ادمن ايه المكرونة الفيتوشينى دى لا بس انت طلعت جامد يا ادمن اكيد طعمها حلو جربت تعملها قبل كده بس ياريت لو عملتها تبقى تعزمنا ماشى | |
|
حسن فتك من يومه
عدد الرسائل : 307 العمر : 37 الموقع : ساكن فوق القهوة المزاج : عالى تاريخ التسجيل : 14/06/2008
| موضوع: رد: طريقه عمل المكرونه النجرسكو السبت يونيو 28, 2008 11:36 pm | |
| المكرونه دى بكلها كتير اوى بس طبعا في حاله انى مسافر انما لو في البيت انا هعملها ليه | |
|
elshafey
عدد الرسائل : 155 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 22/06/2008
| موضوع: رد: طريقه عمل المكرونه النجرسكو الإثنين يونيو 30, 2008 4:27 am | |
| الله بجد موضوع رائع بش مشكلتى ..... هيا إيه المكرونه دى اصلا أكله يعنى هههههههه | |
|